Den otevřených dveří Regionálního dobrovolnického centra Pardubického kraje


Den otevřených dveří Regionálního dobrovolnického centra Pardubického kraje, pondělí 6. listopadu 2023

Regionální dobrovolnické centrum Pardubického kraje, které provozuje Koalice nevládek Pardubicka, chystá Den otevřených dveří. Ten se uskuteční v pondělí 6. listopadu od 9 do 16 hodin.

Představí aktivity centra

„Zveme všechny zájemce na návštěvu do našich prostor v Klášterní ulici 54 v Pardubicích. Společně si popovídáme o tématu dobrovolnictví, představíme aktivity našeho centra a vzájemně si vyměníme zkušenosti z této oblasti,“ uvedla garantka Regionálního dobrovolnického centra Pardubického kraje Lucie Křivková.

„Jsme tady pro všechny zástupce dobrovolnických organizací, obcí, dobrovolníky či zájemce o dobrovolnictví. Jestli řešíte konkrétní problém, který byste rádi zkonzultovali nebo si jen chcete vyslechnout obecné informace týkající se dobrovolnictví v kraji, prosíme o nahlášení účasti, a to nejpozději do 1. 11. 2023 na e-mailu dobrokraj@konep.cz. Propojit se je možné i online,“ řekla Lucie Křivková.

„Těšíme se na viděnou!“

„Těšíme se na viděnou se všemi, kdo k nám zavítají,“ sdělila koordinátorka aktivit Regionálního dobrovolnického centra Pardubického kraje a současně ředitelka Koalice nevládek Pardubicka Jana Machová.

Koalice nevládek Pardubicka (KONEP) sdružuje a podporuje neziskové organizace v Pardubickém kraji. Jejím cílem je propojovat neziskový, firemní a veřejný sektor v Pardubickém kraji. A také podporovat vzájemnou spolupráci a výměnu zkušeností neziskových organizací, rozvíjet oblast dobrovolnictví a podílet se na rozvoji regionu.

Regionální dobrovolnické centrum (RDC) Pardubického kraje podpořilo Ministerstvo vnitra ČR z dotačního programu podpory a fungování regionálních dobrovolnických center.

Detaily

06

Listopad

9:00 - 16:00